Några ord från oss


Storföretagets kompetens.
Paketerad för småföretag.


Ekonomistyrning är idag en av de största svenska bokföringsbyråerna för småföretagare. Genom vårt team får du tillgång till storföretagets samlade kompetens och erfarenhet. Men vi har anpassat den utifrån mindre företags behov. Från vårt kontor i Mölndal utanför Göteborg assisterar våra 20 redovisningskonsulter löpande fler än 800 företag och företagare i hela Västsverige.

Sedan starten år 1986 har vårt mål varit tydligt: att utveckla och sälja smarta bokförings- och redovisningslösningar som ger småföretag bäst förutsättningar för lönsamhet och överlevnad. Vi gör det genom användarvänliga tjänster och mjukvara för bokföring, lönehantering och administration. Och vi står alltid på småföretagarens sida. Alltid med ägarens totalekonomi som vår högsta prioritet.

Därför ska du anlita Ekonomistyrning:Vi kan bokföring och företagande: våra 20 redovisningskonsulter har mycket bred erfarenhet av bokföring och redovisning i små- och medelstora företag. Vi vågar påstå att det inte finns något inom vårt område som vi inte löser för våra kunder.

Jobbet blir alltid gjort: Genom vår dygnet runt-support och vår breda erfarenhet kan du alltid vara trygg i att din bokföring blir gjord i tid. Skulle din kontaktperson vara frånvarande från arbetet har vi alltid back-up personal som tar över ditt ärende med kort varsel.

Alltid din totalekonomi i fokus: Vårt mål är alltid att maximera din avkastning – både i företaget och som privatperson. När du anlitar oss löpande hjälper vi dig alltid med smarta tips och kostnadseffektiva lösningar på vägen.

Mjukvara som sparar tid och pengar: Genom vårt nära samarbete med Fortnox har vi utvecklat optimerade arbetssätt som sparar dig tid, pengar och ger bättre överblick över företagets ekonomi. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du en redovisningskonsult?Hos oss får du tjugo. Idag är vi tjugo konsulter med lång erfarenhet av både företagande och ekonomisk redovisning i mindre företag. När du arbetar med oss får du alltid en personlig konsult som hjälper dig.

Det som skiljer oss från enskilda redovisningskonsulter är att du aldrig behöver oroa dig för att vara utlämnad till en enskild individ. Om du vill byta konsult, behöver extra kompetens eller om din konsult blir sjuk påverkas inte din verksamhet alls.

Det är nitton back-ups. Så att du aldrig missar momsinlämningen den 12:e. Vi har alltid minst en backup-konsult som snabbt och enkelt kan ta över din bokföring, momsredovisning och skattedeklaration. Hos oss är därför din bokföring i trygga händer. Vi har tydliga rutiner som ser till att din redovisning alltid blir gjort i tid- även om den konsult som sköter din bokföring är sjuk eller om du vill byta.Fråga oss gärna om du vill veta mer om hur vi arbetar för att säkerställa att din bokföring alltid sköts klanderfritt.

Redovisningskonsult i Göteborg – och Västsverige.

Vi hjälper i nuläget över 800 västsvenska företag med allt ifrån fakturor, momsredovisning, löpande bokföring och årsbokslut. Med ett byråavtal hos oss hanterar vi alla dina kvitton och verifikationer, bokför fakturor och sköter betalningar till leverantörer. Om du vill, gör vi det direkt i ditt bokföringsprogram. På samma sätt bokför vi in- och utgående moms, hanterar dina momsdeklarationer. Vi ser också till att underlaget till ditt årsbokslut är både korrekt och skattemässigt fördelaktigt för dig som företagare.

Våra redovisningskonsulter ser helt enkelt till att din ekonomiska redovisning sköts på ett optimalt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till för att göra din bokföring ändamålsenlig och ditt företag ännu mer lönsamt.